PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Nedelja 17 November 2019

Boštjan Korošec

Bostjannovo

Baritonist, profesor petja in vodja Vocal BK Studia je osnove petja pridobil na velenjski glasbeni šoli, kjer je z odliko diplomiral, nato pa študij nadaljeval na Pedagoški fakulteti v Mariboru in na Akademiji za glasbo v Ljubljani.
Diplomiral je junija 2006 v razredu izr. prof. Irene Baar pod mentorstvom doc. Vlatke Oršanić. Leta 2008 je na Mednarodnem pevskem tekmovanju v Moskvi prejel tretjo nagrado, isto leto, pa je tudi debitiral v vlogi Grofa Urha v operi Teharski plemiči. Svoje znanje je izpopolnjeval na Académie Internationale d'Eté de Nice.

Njegova umetniška pot je ves čas tesno povezana z muzikalom. Izobraževal se je na Mountview Academy of Theatre Arts London, pri priznanih pevskih pedagogih, prof. Dragici Kovačič, art. mag. Barbari Jernejčič Furst, mag. Valentinu Enčevu, doc. Vlatki Oršanić, Elizabeth Vidal, Andreu Cogneu, Brettu Manningu ter na mnogih pevskih seminarjih doma in v tujini.
Leta 2012 je zaključil specialistični študij BMA v Združenih državah Amerike, kjer je specializiral “moderne” stile petja.

Redno koncertira doma in v tujini ter sodeluje z raznimi zbori, vokalnimi in inštrumentalnimi zasedbami in solisti. Nastopil je s številnimi orkestri in Big bandi, Orkester Akademije za glasbo Ljubljana, Simfonični orkester SNG Maribor, Orkester Hiše kulture Celje pa so samo nekateri izmed mnogih, s katerimi je nastopil.

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava