PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Sreda 19 Junij 2024

Šola odrskih umetnosti

VocalBKstudio - Šola odrskih umetnosti je mesto, kjer člani pod visoko izobraženim vodstvom izpolnjujejo ne le tehnike petja, plesa, dramske igre, igranja na inštrumente in nastopanja, temveč tudi mesto, kej lahko vsak posameznik pridobi nova znanja, se razvije kot kakovosten umetnik, odkrije svoje vrline in se predstavi na najvišji ravni.

sola1
sola2
sola3

Poleg vseh programov, ki jih ponujamo v Vocal BK Studiu - Šoli odrskih umetnosti, smo za vas pripravili popolnoma nov program petja in zdravljenja glasu. Vodja Vocal BK Studia, celjski baritonist Boštjan Korošec je v Nashvillu, ameriški predstolnici glasbe, z odliko zaključil specialistični študij poučevanja petja. Pridobil je diplomo mednarodno priznanega učitelja petja Bretta Manninga, ki vodi naslovitejšo in hkrati najuspešnejšo šolo petja v ZDA. Ob zaključku študija je Boštjan Korošec prejel certifikat in naziv Brett Manning Studios Associate in s tem postal edini profesor petja v Sloveniji in širši okolici Evrope s tovrstno izobrazbo. Člani Vocal BK Studia se lahko zato odslej poleg vseh ostalih tehnik izobražujejo tudi v tehniki Bretta Manninga.

sola5
sola6
sola7

KAJ NUDIMO

PETJE

Poučevanje petja za vse glasbene stile - od opere, muzikala, jazza do narodno zabavne glasbe, popa, rocka in metala.

GLASBILA

Kitara (električna, akustična, klasična), bas kitara, flavta in kljunasta flavta, bobni, violina in glasbeno-teoretični predmeti.

PLES, ODER & IGRA

ODRSKA PREZENCA, DRAMSKA IGRA, PLES - za posameznike, v paru / družabni plesi z varstvom otrok, program za tretje življenjsko obdobje, flamenko.

POSEBNI GLASBENI PROGRAMI

MUZIKAL - program za vse generacije, muzkalne urice za otroke, muzikul za srednješolce.
OPERA - program združuje klasično petje z dramaturško dodelanimi nastopi.
ŠOLA ROCKA - program namenjen razvoju glasbenikov znotraj glasbene skupine.
ŠOLA JAZZA - individualno poučevanje igranja na inštrumente ter možnost igranja v glasbeni skupini.
 

LIKOVNA, FOTO IN VIDEO UMETNOST

LIKOVNA UMETNOST - Otroške ustvarjalne delavnice (od 7. do 12. leta), začetni in nadaljevalni risarski tečaj (od 14. leta), priprave na sprejemne izpite, delavnice za tretje življenjsko obodbje.
FOTO IN VIDEO - Ustvarjalne delavnice, namenjene spoznavanju opreme in obdelovanju video in foto gradiva.

 

Prijava