PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Sreda 19 Junij 2024

Petje

Petje je od nekdaj spadalo v posebno kategorijo glasbene umetnosti. Znati lepo peti je resnično poseben dar, ki ga je potrebno negovati in razvijati. Zavedati se moramo, da je potrebno veliko časa, razmišljanja, energije, vaje in odrekanj, da ta dar razvijemo in izpopolnimo. Že prvi aplavz (in vsak nadaljnji) poplača ves trud. Ostaneta le še neizmerno zadovoljstvo in še močnejša ljubezen do petja.

petje1
petje2
petje3

Dolgoletne izkušnje in študij na području vokalne tehnike so nas pripeljale do zaključka, da se zelo malo pevskih pedagogov ukvarja s sodobnimi pevskimi tehnikami. V večini primerov ure petja izhajajo iz klasičnega pristopa k vokalni tehniki, v osnovi namenjeni opernim pevcem, ki pa se ne prilagaja modernim stilom in tehnikam.

TU SMO, DA TO SPREMENIMO! Naše ure petje so zastavljene tako, da se prilagodijo pevcem in stilu v katerem ti želijo ustvarjati. Naj bo to Pop, Rock, Metal, Narodno-zabavna glasba, Muzikal, Jazz,Opera ali katerakoli druga glasbena zvrst, zagotavljamo Vam, da bomo našli rešitev kako osvoboditi vaše grlo in glas, ter Vas pripravili, da boste najbolje izkoristili vaš pevski potencial.

Prijava