PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Sreda 28 Julij 2021

Ples

PLES V PARU / DRUŽABNI PLESI

Trajanje: 8 x 90 min

Ples v paru je namenjen druženju (zato mu pogosto rečemo tudi “družabni ples”), sprostitvi in seveda zabavi ob ritmih sambe, salse, mambe, cha cha chaja, jivea, foxtrota, tanga, rumbe, swinga, disco foxa, jivea, valčkov, rock'n'rolla, boogiea, twista idr.

S pomočjo raznolikih plesnih figur se zlahka znajdete tako v domači dnevni sobi, kot na raznovrstnih plesih in zabavah. Enkrat tedensko ravno prav rekreativno in za telo koristno druženje lahko obiskujete v kateri izmed že formiranih skupin, ali pa skupaj s prijatelji, sodelavci ali sorodniki skupino naredite sami (t.i.”Vašo skupino”), plesne vaje pa lahko potekajo tako v naših kakor vaših prostorih. Pri nas smo odprti za Vaše želje in predloge tako v plesnem programu, kot v urniku in skupinah, saj se zavedamo, da je prijetno okolje predpogoj za prijetno druženje in kvalitetno učenje. Pa brez skrbi, za Vaše želje oz. “Vašo skupino”, Vam ne bomo zaračunali prav nič več.

 

INDIVIDUALNO POUČEVANJE PLESA V PARU

Trajanje: 60 minut

Nimate dovolj časa za obisk rednih tečajev, Vam nikakor ne odgovarjajo urniki ali znanja skupin ali pa Vas kmalu čaka osebni praznik (poroka, maturanstki ples družinskega člana)? Pri nas Vam ponujamo tudi individualno ure plesa. Individualno učenje je primerno za vsakogar, tako za pare, majhne skupine, kot tudi posameznika, ki vadi s plesnim učiteljem. Plese in termin si seveda lahko izberete sami, mi pa poskrbimo, da se ob naslednjem dogodku ali povabilu na ples lahko samozavestno odzovete ali celo sami podate pobudo za plesni večer ali npr. obisk novoletnega plesa.

AKCIJA ZA MLADOPOROČENCE:

Trajanje: 4 x 60 minut

Si želite da bi bil Vaš poročni ples nekaj posebnega in v pravi užitek tako Vam kot vsem svatom? Z našim plesnim učiteljem Vam pomagali narediti Vaš ples popolen. Če še nimate izbrane glasbe ali plesa, Vam z veseljem pomagamo izbrati, če pa že veste kaj in kako si želite zaplesati, bo naše izurjeno oko plesnega strokovnjako Vašemu plesu le dodalo nekaj profesionalnih trikov, da bo le ta prava paša za oči. Vaše želje lahko izpolnimo v individualnih urah, ponujamo pa Vam jih tudi po zelo ugodni ceni v paketu po 4, saj z učiteljem po želji lahko ponovite tudi vse ostale plese, ki Vam bodo nedvomno prišli prav, saj se boste brez skrbi lahko zavrteli tudi s svojo mamo, očetom, babico, stricem, ...

 

PLES in REKREACIJA za tretje življenjsko obdobje

Trajanje: 1 x tedensko 45min

Ples in rekreacija za tretje življenjsko obdobje sta namenjena vsem v zrelejših letih, ki bi radi v prijetni družbi in sproščenem vzdušju zaplesali, pridobili ali ohranili kondicijo ter se ravno prav razgibali. Tempo rekreacije se namreč brez težav prilagodi posamezniku, saj so vaje in plesi sestavljeni tako, da jih ni težko stopnjevati, nadrgajevati ali poenostaviti.

Rekreacijo po želji lahko obiskujete tudi večkrat tedensko.

( 2 x tedensko = 50€, 3 x tedensko = 60€ )

 

PLES za posameznike

Trajanje: 1 x tedensko 60min

Ples za posameznike je namenjen osvajanju raznovrstnih plesnih stilov od hip hopa, break dance-a, moderna, do baleta, stepa, salse, flamenka in drugih.Poznavanje gibov raznolikih plesnih zvrsti (ki jih po želji lahko predlagate tudi tečajniki sami), pripomore ne le k samozavesti na raznih plesiščih, ampak tudi pri vseh oblikah javnega nastopanja, saj krepi tudi spomin, kreativnost, sproščenost, prezenco, ...

 

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava