PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Nedelja 17 November 2019

MEDNARODNA POLETNA PEVSKA DELAVNICA MUZIKALA (Celje, 6. 7. 2019 – 14. 7. 2019)

06 Jul 2019
Sobota, 06 Julij 2019 00:00
Oceni ta predmet
(1 glas)
Prebrano

539 krat

Delavnica, ki bo letos na Celjskem potekala že trinajstič, ima v Slovenskem in tudi širšem prostoru status vodilne na področju izobraževanja Muzikala.

V veliko čast si štejemo, da smo tudi mi in naša Mednarodna poletna pevska delavnica Muzikala soodgovorni za razcvet Muzikala, ki ga v zadnjih letih doživljamo v Sloveniji. Opažamo, da se tudi zanimanje za strokovno izobraževanje na področju te zvrsti iz leta v leto veča, kar nas zelo veseli in nam daje še dodaten zagon.

Zelo smo ponosni, saj v vseh večjih slovenskih produkcijah muzikalov, (CVETJE V JESENI, MAMA MIA, VERONIKA DESENIŠKA, ALPSKA SAGA, MOJE PESMI MOJE SANJE, VESNA, BRILJANTINA, MADAGASKAR...) sodelujejo ali nastopajo udeleženci in mentorji naše delavnice.

Tudi letos smo zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine. Izobraževanje bo potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa bodo imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra...) ter tako nadgraditi svoje znanje.

Ob zaključku delavnice že tradicionalno pripravljamo koncerte pod naslovom "Broadway I Love 2019", na katerih bodo udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavili svoje delo.

Prijava na delavnico:

http://www.vocalbkstudio.com/prijava-na-mednarodno-poletno-pevsko-delavnico-muzikala-issw-2019

Prijave sprejemamo do 28. junija 2019

 

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava