PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Četrtek 22 Februar 2024

SINGING & PERFORMANCE SEMINAR, Susanne Bertlin (SWE)

01 Apr 2023
Sobota, 01 April 2023 09:00
Oceni ta predmet
(0 glasov)
Prebrano

458 krat

V soboto, 1.aprila, med 9. in 12. uro, v sodelovanju s Klubom študentov občine Celje, v Celjskem dom, organiziramo SINGING & PERFORMANCE SEMINAR pod vodstvom Susanne Bertlin (SWE)

Susanne Bertlin je dolgoletna učiteljica petja (Vocal Coach) največjih televizijskih šovov na švedski televiziji, kot so IDOL, MASKED SINGER ter ŠVEDSKI IZBOR ZA PESEM EVROVIZIJE.
Zadnji dve leti je "Head vocal coach" švedske delegacije na Evrosongu. Poleg delovanja na televiziji vodi tudi svojo šolo petja in nastopanja.
S svojim usmerjanjem pevkam in pevcem pomaga začutiti in razumeti povezavo med telesom in glasom ter tako odkriti njihov poln pevski in notranji potencial.

Njena glasbena pot profesionalne pevke je doživela velik preobrat, ko je pri 19 letih tudi sama imela težave z glasom, ki ji jih je s posebno nekonvencionalno metodo pomagala odpraviti švedska Prof. Ebbe Nilsdotter. Po smrti mentorice je prevzela njeno delo in tako več kot 20 let pomaga pevkam in pevcem, ki imajo različne bolezenske diagnoze pri zdravljenju glasu. Kot omenjeno s posebnim pristopom odkriva povezavo med telesom in glasom, predvsem glasom, hrbtom in jezikom.

Zaključek seminarja načrtujemo s koncertom v Špitalu za Pr'jatle, kjer bodo ob spremljavi BK STUDIO TRIA nastopili Susanne Bertlin in gostje.

Prijava