PRIJAVE     BIOGRAFIJE    
Ponedeljek 25 Maj 2020

XIII. ROCK MARATON

24 Jun 2017
Sobota, 24 Junij 2017 00:00
Oceni ta predmet
(0 glasov)
Prebrano

1191 krat

Na našem že XIII. ROCK MARATONU, ki je tokrat potekal v okviru velikega CELJE OPEN AIR Koncerta v organizaciji KŠOC, sta poleg odličnih S.A.R.S., TABU in Jackson, nastopili tudi odlični skupini "ROCK HEROES" in "RADIO JAM".
.Resni začetki skupine Radio Jam so se začeli jeseni 2015, ko so se združeni glasbeniki odločili, da oblikujejo nov glasbeni projekt - novo zasedbo - Radio Jam. Zbrana četverica je z združitvijo različnih glasbenih vplivov, vsestranskega znanja in spretnosti dodala alternativnim frekvencam, v katerih se giblje, več melodičnosti in dinamičnosti.
Ker se radi poigravajo z različnimi žanri in jih prepletajo z vsem poznanimi ritmi so žanr svojega ustvarjanja poimenovali kar HARD&ROLL. Skupina v tem času pridno koncertira in dela na svojem materialu.
Člani skupine Rock Heroes so stari od 15 do 17 let. Prihajajo iz Žalca. Na vsak svoj nastop so ponosni saj jih druži veselje do glasbe, ki jo igrajo. Igrajo avtorske skladbe in tudi nekaj priredb. Posneli so že dve avtorski skladbi in za eno od teh so posneli tudi videospot.
Foto: Igor Pečoler

http://b.artbetting.net/

UK Bookmaker http://f.artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

Prijava